ROOPRAM

ROOPRAM Grand Roopam Roti

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1297 beoordelingen
14 nov 2018 om 19:25 De roti’s waren in 10 minuten bezorgd. Het eten was HEERLIJK!!!! Complimenten Roopram!!!!
13 nov 2018 om 19:36 Het eten was lekker. De bezorging ging mis, hij stond bij een ander gebouw en hierdoor kon ik hem niet vinden.
11 nov 2018 om 5:50 Na de recensies te hebben gelezen verwachtte ik een lange bezorgtijd dus daar had ik al op geanticipeerd. Lekkere roti goede portie! Binnenkort weer bestellen!
10 nov 2018 om 22:27 Heerlijk gegeten, was een kwartiertje te laat.
10 nov 2018 om 9:54 Ridiculously long waiting: over two hours. And no one picked up the phone! Since the rating system won't show difference between food quality and delivery, we only saw 4 stars. Wrong. Avoid.
9 nov 2018 om 21:29 Bezorgtijd was 1:50 minuten
9 nov 2018 om 19:34 Eten heerlijk en snel bezorgd. Bezorger mocht wel wat beleefder zijn. Maar ach
8 nov 2018 om 20:42 Wacht al langer dan 2 uur op mn bestelling. De review post is zelfs eerder dan mijn eten. Echt gezeik
7 nov 2018 om 1:04 Weinig saus
5 nov 2018 om 16:23 De bezorging zou een uur duren volgens thuisbezorgd. Na 5 kwartier gebeld met roopraam. Er werdt mij verzekerd dat de bestelling de deur uit was en binnen 10 min zou aankomen. Een half uur later opnieuw gebeld met Roopraam. Er werdt niet meer opgenomen.
5 nov 2018 om 15:01 Roti smaakte naar behoren. We kwamen er achteraf achter dat de zaak helemaal in de pijp zat, dus we moesten wel een tijdje wachten. + 1uur
5 nov 2018 om 7:11 Het was lekker! Maar houd rekening dat je meer dan een 1u wacht.. Verder top!